IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на карантината: Нина Добрев разпуска с приятели

29 септември 2020 14 30

Актрисата поплува в басейна

БГНЕС

Край на 14-дневната карантина за Нина Добрев. Актрисата, която трябваше да стои 2 седмици у дома заради снимките на „Love Hard“, се похвали, че вече е свободна. 

Напълно здрава, звездата от „Дневниците на вампира“, сподели как прави скокове в басейна със свои близък приятел. 

„Аз в моя първи ден на свобода“, гласи текстът към видеото на Добрев, което е на фона на песен, в която се пее: „Аз съм свободна“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

„Само 14 дни, в Италия бяхме затворени два месеца“, пише фен на звездата. Други пък допълват, че тя е късметлийка, защото са затворени повече от 100 дни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Докато си стоеше у дома, Нина добрев четеше книги и се радваше на любимото си куче. Тя използва свободното време, за да слуша хубава музика и прикани американците да дадат вота си на предстоящите избори, носейки маска с текста „гласувай“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Актрисата не уточни поради каква причина е била под карантина, но най-вероятно тя и целият екип, с който била на последните снимки, са взели това решение заради свой болен колега.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари