IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неочаквано: Аманда Сейфрид обяви, че е родила син

29 септември 2020 17 50

Актрисата е поредната звезда, която успя да скрие бременността си от медиите

БГНЕС

Аманда Сейфрид е станала майка отново, този път на момченце. Благотворителните организации INARA и War Child споделиха новината от името на актрисата. Аманда и съпругът ѝ Томас Садоски последваха примера на Кейти Пери и Орландо Блум, като обявиха раждането на сина си чрез благотворителните организации, с които работят.

Сейфрид е поредната звезда, след Джесика Бийл, Анна Курникова, Тамара Екълстоун, Иги Азалия, Били Лурд (дъщерята на Кари Фишър), която успя да запази бременността си в пълна тайна от обществеността.

Красивата блондинка вече е майка на 3-годишно момиченце, което носи името Нина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Seyfried? (@mingey) on

 

Под снимката на бебето си в Instagram, Аманда е написала: „От раждането на дъщеря ни преди 3 години, ангажиментът ни към невинните деца, които са толкова брутално засегнати от конфликти и войни, беше движеща сила в живота ни. С раждането на сина ни работата на INARA и War Child се превърна в наша пътеводна светлина.“

Сейфрид и Садоски държат дъщеря си далеч от светлините на прожекторите и все още не са споделяли снимка на лицето на момиченцето в своите Instagram профили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари