IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет II може да лиши принц Хари и Меган Маркъл от титлите им

30 септември 2020 10 50

Тя беше възмутена от изказванията на херцогинята на Съсекс

Снимка: БГНЕС

Въпреки факта, че 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишният принц Хари подадоха оставка от кралските си задължения през пролетта и се преместиха да живеят от другата страна на Атлантическия океан – в Северна Америка, те все пак успяват да станат главните герои на скандалите, свързани с имената на британски монарси.

Този път препъникамъкът бяха изявленията на Меган Маркъл за предстоящите избори в САЩ. Херцогът и херцогинята на Съсекс записаха емоционален видеоклип за списание Time, подчертаващ важността на настоящата президентска надпревара. И въпреки че не казаха кой от кандидатите подкрепят, феновете им в социалните мрежи решиха, че определено не е Доналд Тръмп. А той от своя страна реагира публично и сурово, като даде да се разбере, че не харесва и никога не е харесвал Маркъл.

Новината за скандала се разпространи по целия свят и естествено накара Елизабет II да обърне внимание на случилото се, съобщава OK Magazine. Освен това, както съобщават запознати в чуждестранни медии, кралицата побесняла и дори заплашила внука си и съпругата му с възможността да загубят своите титли. 

Меган и Хари все още са херцозите на Съсекс и са представители на кралското семейство. Това означава, че им е строго забранено да се намесват в политическия живот на други страни, още повече да се правят двусмислени публични изявления.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle Source (@meghanmarklesource) on

Елизабет II не изключва Доналд Тръмп да спечели изборите. Така неговото председателство ще продължи и кралицата ще трябва лично да се оправдава за думите на Хари и Меган. Експертите отбелязват, че прекомерната свобода на принц Хари и Меган Маркъл в думи и дела отдавна е възмутила Елизабет II. А схватката с Тръмп може да бъде последната капка, преди да предприеме решителни действия и да лиши херцога и херцогинята на Съсекс от високите им титли.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Аззз ( преди 3 години )
Могат да си говорят каквото искат, притрябвали са им титлите. Трябват им само паричките на баба, другото ако иска да си го взима.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар