IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на Меган Маркъл: Бременната принцеса Юджийн сериозно обмисля да подаде оставка

30 септември 2020 10 40

Тя се подготвя за появата на детето ѝ

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни 30-годишната принцеса Юджийн и нейният 34-годишен съпруг Джак Бруксбанк обявиха, че очакват раждането на първото си дете. Очаква се бебето на двойката да се роди в началото на следващата година.

Юджийн и Джак вече мислят за бъдещето на наследника си. Според източник на Vanity Fair двойката ще се откаже от кралската титла, която ще отиде при детето им. Двойката иска той да има „нормален живот“, без да е обременен с отговорностите на кралското семейство. Пристрастията на принцесата също играят специална роля тук. Тя е уверена, че тази позиция може да се превърне в своеобразно „проклятие“.

Очевидно Юджийн е вдъхновена от примера на Меган Маркъл и принц Хари, които се оттеглят от кралските си задължения, включително заради щастливото бъдеще на сина им Арчи.

Имайте предвид, че принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк не са сред възрастните членове на кралското семейство, следователно, за разлика от Кейт Мидълтън и принц Уилям, те могат да си позволят да участват в официални събития само няколко пъти в годината. Освен това те не получават финансиране от Елизабет II, а са принудени да се грижат за собствените си доходи.

Според техен семеен приятел в ексклузивен коментар за изданието, двойката планира да отгледа първото си дете в двореца Кенсингтън, където херцозите на Кеймбридж живеят с децата си. За бъдещите родители основната задача е детето им да расте здраво и щастливо.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари