IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мохамед Хадид: Да си баща на Джиджи и Бела е огромно бреме

1 октомври 2020 08 30

Той признава, че чувства тежест от тази роля

Снимка: БГНЕС

Мохамед Хадид чувства тежест да бъде баща на две от най-известните жени в света.

Както някои фенове знаят, агентът по недвижими имоти е баща на пет деца, включително Бела и Джиджи Хадид, които споделя с бившата си съпруга Йоланда Хадид. В скорошно интервю за „Times“, Мохамед споделя, че хората все повече го забелязват, тъй като дъщерите му и синът му Ануар Хадид набират популярност. В резултат на това действията му могат да засегнат не само него самия, но и мнението на обществото за децата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamedhadid. (@mohamedhadid) on

„Хората не ме виждат като Мохамед Хадид. Те ме виждат като бащата на Джиджи, Бела, Ануар, Алана и Мариел“, казва той пред изданието. Допълва, че тази роля е доста опасна и всеки ден внимава какво прави и какво казва на публични места. Освен това, известността на децата му рефлектира и върху бизнес решенията, които взима.

„Да бъда техен баща е огромно бреме за мен“

Тежестта на тази роля беше усетена най-силно по-рано през септември, когато Мохамед публикува поема към бъдещия си внук. Тогава Джиджи все още не беше родила, но много от феновете на моделката сметнаха, че баща ѝ обявява щастливата новина. Спекулациите бяха толкова много, че накараха Мохамед първо да уверява, че раждането все още не се е състояло, а малко след това той изтри публикацията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamedhadid. (@mohamedhadid) on

На 23 септември Джиджи и Зейн Малик официално обявиха, че са станали родители на дъщеричка. 

Въпреки напрежението, което Мохамед чувства като баща на известните си деца, те непрекъснато показват своята подкрепа към него. През юли Бела обвини социалната мрежа Instagram, че са премахнали публикация, която показва, че е наполовина палестинка. Тогава супермоделът накара феновете си да започнат да публикуват рождените места на родителите си и да покажат колко са горди с корените си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamedhadid. (@mohamedhadid) on

Скоро след обвиненията от Instagram публично се извиниха на Бела и заявиха, че не са свалили публикацията заради корените ѝ, а защото е била докладвана от други потребители като заплаха за тяхната сигурност. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари