IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шанън Дохърти: Мога да живея още 10-15 години

1 октомври 2020 09 00

Звездата разказва за тежката битка с рака

БГНЕС

„Чувствам се като едно много здраво човешко същество... Мога да живея още 10-15 години“. Това споделя Шанън Дохърти за своето здравословно състояние в момента. Звездата от телевизионния сериал „Бевърли Хилс 902010“ разказа  пред списание Elle за тежката битка с рака. 

Независимо, че заболяването ѝ е в четвърти стадий, 49-годишната актриса смята, че е още твърде рано да се сбогува със своите най-близки хора. По думите ѝ, тя все пак ще запише видео съобщения, които те могат да гледат след като си отиде  от този свят. 

Дохърти има рак на гърдата, който дълго време пазеше в тайна. Тя признава, че колкото и да ѝ е трудно, тя трябва да се подготви за смъртта, която я очаква. 

„Не съм седнала да пиша писма. Това е нещо, което трябва да направя“, обяснява тя. 

По думите на Шанън, има много неща, които все още не е споделила със своята майка. 

„Искам съпругът ми да разбере какво означава за мен“, казва още актрисата и изтъква, че винаги, когато тръгне да пише прощалните си думи, нещо я спира. 

Шанън Дохърти разкри тежката си диагноза едва през февруари тази година, след като близо 3 години е била в ремисия. Тогава тя посочи, че разбрала, че има рак през 2015-а. 

„Трудно е да приключиш делата си, когато имаш чувството, че ще живееш още 10 или 15 години“, категорична е тя. 

Пред списанието актрисата, която отдавна изгуби красивата си черна коса, разказва, че сега оценява малките неща в живота и всички онези моменти, които много хора пропускат или приемат за даденост. 

Заради пандемията, Шанън е ограничила доста социалните си контакти. Тя неведнъж коментира в социалните мрежи, че недоумява защо хората не спазват мерките и дистанция един от друг, като посочи, че хора като нея са изключително уязвими на вируса. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари