IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиърс Броснан трогна жена си с картини

2 октомври 2020 10 40

Кийли Шей Смит отпразнува 57-ия си рожден ден

БГНЕС

Пиърс Броснан реши да отбележи рождения ден на своята съпруга, като ѝ нарисува няколко картини. С тях той я поздрави за навършването на 57 години. 

Холивудската звезда отправи емоционално послание към Кийли Шей Смит, с която има 19 години щастлив брак. 

„Честит рожден ден, Кийли, скъпа моя. Слава на Бога за теб, ангелското сърце. Няколко картини в този ден, с моята любов“, пише той към своята публикация. 

Броснан е споделил три кадъра, като на първия той и съпругата му позират пред едно от неговите творения. Тя държи коктейлна чаша с питие, вдигната в знак на наздравица. 

„Моят стар стол“ е заглавието на една от картините, които Пиърс посвещава на жената на живота му. Друга пък се казва „Пролет“. 

67-годишният актьор, по-известен с образа на Джеймс Бонд  е създал истински шедьоври на изкуството в ателието на своя дом. В едно от последните си видеа в социалната мрежа той показва как работи над една от картините, които иска да подари на своята съпруга. 

„Обичам нейната жизненост, енергия, страст. Тя притежава такава сила, без която не бих могъл да живея. Когато Кийли ме погледне, аз ставам слаб“, коментира Броснан за брака си, който всъщност му е втори. Преди той да ѝ каже заветното „Да“, те излизат близо осем години и създават много силна връзка помежду си, която устоява на предизвикателствата на времето. 

Пиърс и Кийли са горди родители на двама сина – Дилън, който е на 23 и 19-годишния Парис.

Първата жена на актьора умира от рак на яйчниците през 1991 г. От нея той има едно дете и други две от предишната ѝ връзка, които той припознава. 

„След време, когато болката започва да намалява, осъзнаваш през какво всъщност си минал и че продължаваш да дишаш, чувстваш, мислиш, вземаш решения. Усещането е много еуфорично, дава ти сили, защото започваш наистина да оценяваш живота“, разказва още Броснан, разкривайки, че в лицето на Шей Смит намерил човека, с който може да сподели мъката. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари