IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С трогателни кадри Криси Тейгън обяви, че е направила спонтанен аборт

1 октомври 2020 14 50

Причината е прекомерно кървене

Снимка: БГНЕС

За съжаление, Криси Тейгън е направила спонтанен аборт само няколко дни, след като беше приета в болница заради прекомерно кървене. 

Новината съобщи самата тя в социалните мрежи. „Шокирани сме и изпитваме жестока болка, за която само сме чували, болка, която не сме изпитвали досега“, написа Тейгън. Звездата добави, че лекарите не са успели да спрат кървенето и да осигурят на бебето необходимите течности и хранителни вещества, от които то има нужда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Криси продължава с трогателното си съобщение и споделя, че досега никога не са измисляли име на децата си преди те да се родят. Тя и Джон Леджънд са родители на момиченцето Луна и момченцето Майлс, които се появяват на бял свят чрез инвитро процедури. Третото им дете беше заченато по естествен път, което беше изненада и за двамата родители, тъй като лекарите са им казвали, че това няма как да стане.

Въпреки че не обичат да бързат, Криси признава, че постепенно е започнала да нарича нероденото си момченце Джак. „Той винаги ще бъде нашият Джак. Джак толкова упорито искаше да бъде част от това семейство и ще бъде завинаги. До нашият Джак, толкова съжалявам, че първите моменти от живота ти бяха изпълнени с толкова много усложнения, че не успяхме да ти дадем дома, от който се нуждаеш. Винаги ще те обичаме“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Тейгън завърши, че в този труден момент ще разчита на семейството си за подкрепа и вдъхване на кураж. Тя и Джон Леджънд обявиха, че очакват трето дете чрез видео към последната песен на изпълнителя. Бременността беше изненада за всички, тъй като двамата са изключително активни в социалните мрежи и феновете следят всяка тяхна стъпка. Все пак, те успяха да скрият наедрялото коремче на Криси.

През септември обаче Тейгън обяви, че ще трябва да остане на легло за няколко седмици заради проблеми с плацентата. Малко след това се наложи тя да влезе в болница заради прекомерно кървене. За съжаление, лекарите не успяват да спасят бебето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Траян ( преди 3 години )
Ццццц,ай,ай,ай и кво прайм са?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар