IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изписаха Луиза Григорова и Весела Бабинова

1 октомври 2020 14 40

Бебето на Веси Бонева е напът

БГНЕС

Луиза Григорова и приятелката ѝ Весела Бабинова, които родиха децата си в един и същи ден, вече са си у дома. Това съобщиха от МБАЛ „Света София“ и уточниха, че двете бебета са проплакали на 27 септември. 

Младите актриси са решили да обявят новината за отрочетата си по-късно, като по този начин им се порадват необезпокоявани заедно със своите половинки и най-близки.  

Бебетата, както и техните майки, са в отлично здраве. 

„Всеки ден виждаме как се появява чудото, наречено живот! Но на 27 септември видяхме и как се ражда талантът. Защото сме убедени, че Йоана и Бран ще наследят талантите на родителите си“, пишат от болницата. 

Както вече писахме, Луиза Григорова роди момченце. Нейната близка приятелка и колежка Весела Бабинова пък се радва на момиченце. И двете станаха майки за първи път и ще отглеждат заедно децата си. 

Междувременно Веси Бонева, която е в деветия месец, загатна, че бебето ѝ е напът. Певицата и приятелят ѝ Явор Велчев – Яви очакват момченце и вече са избрали неговото име. 

„286 ден от началото на бременността! Научи ли ме на търпение?!? Оо-о Да!“, сподели тя. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Слав ( преди 3 години )
Няма лошо, нека се раждат повече бебета :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар