IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Сравниха Ирина Шейк с Никол Потуралски

2 октомври 2020 16 30

Двете се появиха на Седмицата на модата в Милано

Като две капки вода: Сравниха Ирина Шейк с Никол Потуралски

Новата възлюбена на Брад Пит, Никол Потуралски, става все по-известна. Наскоро 27-годишният модел се появи на модния подиум в Седмицата на модата в Милано. На същото събитие бе и 34-годишната Ирина Шейк. Двете участваха в шоуто, като Шейк дефилира в тоалет на Донатела Версаче. Потуралски участва в шоуто на немската модна къща Hugo Boss.

За Ирина и Никол бяха избрани небрежни визии. Възлюбената на Брад Пит се появи на модния подиум в черна рокля и масивни сандали в същия цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

А бившата съпруга на Брадли Купър излезе в бежов гащеризон и бели обувки със заострен връх.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Феновете на моделите обаче обърнаха внимание не на стилните им образи, а на невероятната им външна прилика. Потребители в социалните мрежи започнаха да сравняват снимките на Ирина и Никол и много от тях стигнаха до заключението, че изглеждат като истински близначки.

Други последователи пък отбелязват, че Потуралски много напомня на съпругата на Джъстин Тимбърлейк, актрисата Джесика Бийл. За трети, Потуралски е смесица между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън и именно затова на нея се е спрял и Брад Пит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )