IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Луи – облечен в дрехи на брат си принц Джордж

5 октомври 2020 15 00

Фенове на кралското семейство веднага забелязаха тази подробност

Снимка: БГНЕС

На  един от последните семейни фотоси, на който Кейт Мидълтън и принц Уилям са с децата в компанията на семеен приятел, феновете на кралското семейство забелязаха, че малкият принц Луи носи дрехи на по-големия си брат – принц Джордж, съобщава People.

Става въпрос за снимката, направена по време на срещата с  телевизионния водещ на Би Би Си и натуралист сър Дейвид Атънбъро, двегодишният принц беше заснет облечен в син плетен пуловер от лондонската марка Wild and Gorgeous. Според изданието дрешката струва  65 паунда и е принадлежала на най-големия син на херцозите на Кеймбридж, седемгодишния принц Джордж. Последният го носеше през 2016 г. по време на пътуването си до Канада.

Отбелязва се, че не за първи път Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям обличат децата си в едни и същи дрехи. В същия пуловер, две години по-късно, папараците заловиха и дъщерята на херцозите, вече петгодишна принцеса Шарлот.

През юли херцогинята на Кеймбридж облече принц Джордж в евтини дрехи за масовия пазар за фотосесия в чест на рождения му ден. На снимката, публикувана по това време, се вижда, че момчето е с поло от марката Mango. Цената на този продукт на уебсайта на марката беше седем лири.

Тази снимка се превърна в една от най-обсъжданите от феновете на кралското семейство. Именно от нея дойдоха и подозренията, че Кейт Мидълтън чака четвърто дете, тъй като се държи за корема. До този момент подобна информация не е потвърдена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Херцог ( преди 3 години )
Голям праз! Не може ли да изсносва???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар