IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Обожавам да стоя у дома с Райън

9 октомври 2020 11 00

Актрисата не иска да бъде никъде другаде по света

Снимка: БГНЕС

Карантината се превърна в най-големия враг за много хора. Стоенето вкъщи първоначално беше чудесно, защото имахме възможност да свършим толкова много неща, за които все не ни оставаше време. Постепенно обаче домът ни започна да се стеснява и да ни притиска. Желанието да излезем навън стана огромно и нямахме търпение изолацията да приключи.

Въпреки че карантинните мерки вече са вдигнати, много от нас продължават да работят от вкъщи, което малко или много влияе на психическото състояние. Ако и партньорът ви постоянно е у дома, има голяма вероятност да се създаде битово напрежение, което да доведе до огромни скандали. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

За Ева Мендес обаче стоенето вкъщи е сбъдната мечта. Домът е мястото, където иска да бъде заедно с партньора си Райън Гослинг и двете им деца. В неделя, 4 октомври, актрисата сподели стара снимка от плажа, на която е облечена с черна рокля. „Тази снимка е поне на 15 години. Тази година не съм била на плажа. Не съм ходила и да тичам“, написа Мендес в социалните мрежи. 

Въпреки че посещението на плажа и тичането не са забранени, ако се спазва правилната социална дистанция, Ева има прекрасна причина, за да пропусне и двете активности. В коментарите под снимката някои фенове написаха, че Райън трябва по-често да извежда приятелката си навън, за да се движат повече и да не стоят затворени по цял ден.

„Не, благодаря. Добре съм. Предпочитам да съм у дома с мъжа си, отколкото където и да е другаде по света“.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Gosling (@ryangosling.rg) on

Е, изобщо не можем да я виним. Ако и нашият мъж беше Райън Гослинг, най-вероятно и на нас нямаше да ни се излиза от вкъщи. За съжаление, актьорът има очи само за Ева, с която се запознават през 2012 година на снимачната площадка на филма „Tha Place Beyonc the Pines“. Оттогава двамата са неразделни и са една от най-потайните холивудски двойки. Звездите са и родители на две дъщери – Есмералда и Амада, които все още не са показани официално пред света.

В предишни интервюта Мендес споделя причината за ревностното пазене на личния си живот и семейството си. „Говоря за тях понякога, но не споделям техни снимки всеки ден. Няма да публикувам снимка на дъщерите ми докато те не станат достатъчно големи, за да ми дадат своето разрешение“, казва актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари