IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари с вдъхновяваща реч пред британците

6 октомври 2020 15 00

„Няма да сме заедно физически, но ще бъдем заедно по дух.“, каза той във видео

Снимка: БГНЕС

Принц Хари от няколко години е покровител на ежегодния благотворителен маратон на Virgin Money. Той винаги присъства на тържественото награждаване на победителите и лично им връчва медали. Херцогът на Съсекс този път пропусна това събитие. След това записа видео съобщение до всички участници и се извини, че не може да присъства лично.

В официалния акаунт на състезанието се появи видео: „Тази година, за съжаление, не всички ще се движат по улиците на Лондон с Virgin Money. Вместо това 45 000 състезатели от цяла Великобритания и 109 държави ще участват в 40-ото състезание по новите правила. Те трябва да изминат 26,2 мили в мястото, където живеят “, каза херцогът на Съсекс.

Това решение се дължи на епидемиологичната ситуация в света. „Благодарение на всички вас, необикновеният дух на Лондонския маратон ще бъде усетен по целия свят. Няма да сме заедно физически, но ще бъдем заедно по дух“, каза той.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virgin Money London Marathon (@londonmarathon) on

Синът на принцеса Даяна отбеляза, че подобни събития помагат на хората да се чувстват обединени в трудни моменти. „Искам също така да благодаря много за всичко, което правите в подкрепа на благотворителни организации, които се нуждаят от нашата помощ сега повече от всякога“, заключи Хари.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари