IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Беатрис ранила Ед Шийран с меч, мениджър на изпълнителя я нарече „глупачка“

12 октомври 2020 11 00

Всичко става по време на парти

Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ед Шийран – Стюарт Камп, най-накрая адресира слуховете за принцеса Беатрис и клиента му. 

На 2 октомври Камп се появи в подкаста „Straight Up“, където говори открито за определен белег на лицето на Шийран. През 2016 година таблоидът Sun пише, че изпълнителят се сдобива с драскотина по време на парти, където принцеса Беатрис го ранява с меч. Кралската особа се е шегувала, че иска да провъзгласи Джеймс Блънт за рицар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Вместо Блънт да се сдобие с престижната титла, Шийран получава белег за цял живот. Носителят на „Грами“ обаче никога не е говорил открито за инцидента и предпочиташе да си държи езика зад зъбите. Същото се отнася и за принцеса Беатрис. Все пак, водещите на подкаста искаха да разберат повече за случката и попитаха Камп за още подробности. 

Мениджърът признава, че не е присъствал на купона, но е научил всичко само минути по-късно. Той получава обаждане от клиента си, който му обяснява за случилото се. Оказва се, че нито Ед, нито Стюарт са се чували повече с принцеса Беатрис. Камп допълва, че някои хора са му казвали да излъже за инцидента и да не намесва кралското семейство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The NEXD (@the.nexd) on

„Не, няма да кажем нищо, но няма и да лъжем. Няма да лъжа заради някаква глупачка, която е размахвала меч докато е била пияна“, отговарял тогава мениджърът. Според Стюарт, белегът доста отива на Шийран. 

През 2017 година Джеймс Блънт също говори за въпросното парти. Но неговата версия е доста по-различна. „Ед беше пиян, шегуваше се и без да иска се поряза“, казва той пред ShortList. Той допълва, че първоначалната история с принцеса Беатрис е била измислена, за да тестват вярата на хората.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

„Всичко беше измислено, освен белегът. Не мога да повярвам, че хората се хванаха. Обвинявам него. Най-вероятно е доста отчаян и се опитва да продаде повече албуми“, споделя тогава Блънт. Допълва, че той се е погрижил за Шийран и дори го е направил да изглежда по-красив. 

Самият Шийран също е бил питан за белега, но казва, че не може да говори за това. „Беше Джеймс Блънт, който се опитваше да възроди кариерата си“, шегува се изпълнителят. Споделя, че няма представа как цялата история се е появила във вестниците. 

КоментариКоментари