IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минди Калинг изненада всички с раждането на второто си дете

12 октомври 2020 08 40

Актрисата стана майка на момченце

Снимка: БГНЕС

Минди Калинг успя да изненада всичките си фенове, когато разкри, че е станала майка за втори път. 

Актрисата обяви щастливата новина по време на виртуалното си участие в шоуто на Стивън Колбърт. Раждането се е случило на 3 септември, бебето е момченце и се казва Спенсър. Калинг сподели, че много малко хора са знаели за бременността и скриването ѝ е било по-лесно заради пандемията и наложената социална дистанция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

Причината за участие в шоуто беше пускането на новата книга на звездата. „Nothing Like I Imagined“, която събира в себе си различни есета, в които 41-годишната Калинг разказва за майчинството и възможността да увеличи семейството си още веднъж. Явно актрисата е успяла да погледне в бъдещето докато пише книгата, тъй като семейството ѝ се увеличи малко преди премиерната дата.

В едно от есетата Минди пише за връзката си с една от детегледачките на първото си дете. „Роуз ми помогна с всичко. Със страха да бъда сама с бебето. Със страха от това детето ми да не се дистанцира от мен. Със страха да не мога да я храня. Всички тези страхове бяха най-лошите в живота ми и Роуз ми помогна да ги преодолея. Тя беше моята майка, когато имах нужда от майка, и това не беше нейната работа“, пише актрисата. 

Калинг вече е майка на момиченце, което носи името Катрин „Кит“ Калинг. Двете дами прекарват социалната изолация в Лос Анджелис, където се наслаждават на нова игра – избиране на прекрасен тоалет за деня. Тъй като повечето от звездните събития са отменени, Минди се опитва да поддържа нормален живот и да превръща дома си в червения килим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

През август обаче Калинг беше забелязана с наедряло коремче, но новината за бременност остана само като слух. Тогава тя посети детски магазин в Холивуд, носейки черен клин и черна блуза, както и задължителната предпазна маска. Минди е известна с ревностното пазене на личния си живот и досега не е показвала лицето на 2-годишната си дъщеря. 

„Много е важно за мен да имам нещо, за което никой не знае“, казва тя пред Glamour. Освен това актрисата никога не е разкривала кой е биологичният баща на Катрин. През 2019 година стана ясно, че Б. Дж. Новак е кръстник на детето, но само това. В новата си книга Минди говори и за самотното родителство, споделяйки че то крие своите хубави и лоши моменти. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари