IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 звезди, които гордо показаха белезите си

28 декември 2020 10 30

Белезите са нещо, което ни прави уникални

БГНЕС

Белезите са нещо, което постоянно напомня на човек за негово заболяване, за преживяна злополука или операция. Поради тази причина много хора възприемат белезите си негативно и по-скоро се стараят да ги прикрият. Има обаче няколко световни знаменитости, които решиха да покажат с гордо вдигната глава своите белези пред света.

Ето и кои са те:

Селена Гомес

През 2017 г. Селена Гомес имаше сериозни проблеми със здравето си. Тя претърпя бъбречна трансплантация, от която се нуждаеше спешно след увреждане, получено от болестта лупус. Най-добрата приятелка на Селена Франсия Раиса дари смело бъбрека си на звездата. Операцията остави белези и на двете млади жени.
През март 2018 г. Селена гордо и уверено позира по бански, приемайки своето т. нар. „несъвършенство“. В скорошна трогателна публикация в Instagram, певицата написа: „В началото след като ми присадиха бъбрек, ми беше много трудно да покажа белега си. Носех дрехи, които го скриваха. Сега повече от всякога се чувствам уверена по отношение на това, през което съм преминала.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Принцеса Юджини

Сега 30-годишна, принцеса Юджини е била диагностицирана със сколиоза, когато е била на 12 години. Сколиозата е медицинско състояние, при което гръбначният стълб на човек се изкривява. Тя е претърпяла операция за коригирането му и сега има дълъг белег на гърба от тила надолу. На сватбата си през октомври 2018 г. с Джак Бруксбанк внучката на кралица Елизабет II показа белега си, избирайки булчинска рокля с гол гръб. Тогава тя заяви: „Това беше прекрасен начин да почета хората, които са се погрижили за мен и начин да подкрепя младите хора, които също минават през това преживяване“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Пери Едуардс

Звездата от дамската група Little Mix Пери Едуардс показа наскоро своя голям белег на корема си. Той е в резултат на операция, която ѝ била направена, когато е била малка, за коригиране на хранопровода. Наскоро тя сподели, че дълго време се е притеснявала от този белег, но днес се чувства удобно в собствената си кожа и не се срамува от него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perrie Edwards ✌️? (@perrieedwards) on

Ейми Шумър

Комедийната звезда Ейми Шумър е доста открита към света по отношение на несъвършенствата на тялото си. След като роди със секцио сина си Джийн, през миналата година, Ейми не се притесни да сподели реалността след раждането, а именно белега си. На една снимка в Instagram, публикувана само няколко месеца след раждането, Ейми повдига блузата си и разкрива белега си от цезаровото сечение.

ЛиАн Раймс

Певицата ЛиАн Раймс позира напълно гола, за да покаже пораженията по тялото си от болестта псориазис. Тя направи това с мисия, а именно за да покаже през какво минават хората, които страдат от това кожно заболяване. Звездата демонстрира, без какъвто и да е срам, белезите, грапавините и червените петна по тялото си.

Кайли Дженър

Риалити звездата Кайли Дженър доказа, че няма никакво намерение да крие белега, който е получила на крака си в резултат на инцидент. Този белег красавицата има от 5-годишна. Наскоро тя го показа отблизо в Instagram и написа: „Обичам белега си“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари