IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид и Зейн Малик на първа среща след раждането на дъщеря им

12 октомври 2020 15 00

Двамата станаха родители преди няколко седмици

Снимка: Getty

И младите родители имат нужда от време за себе си. 

Джиджи Хадид и Зейн Малик си направиха романтична среща няколко дни, след като посрещнаха дъщеря си. Супермоделът и изпълнителят станаха родители за първи път през септември, но все още не са забравили факта, че са влюбени. Двамата си сготвиха вкусно ястие и успяха да се отдадат на романтика в собствения си дом. Разбира се, дъщеря им е била в другата стая, на една ръка разстояние.

Специалният повод беше документиран от Хадид, която показа на своите фенове какво е сготвила за любимия си. Менюто включваше паста с гъби, пилешко месо и специален сос. „Първата среща на мама и татко“, написа тя и допълни, че дъщеря ѝ е в другата стая с баба си. Джиджи призна, че детето ѝ липсва, но трябва да се отдаде малко и на себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik x Gigi Hadid (@zigi.only) on

Източник, близък до двойката, споделя, че младото семейство в момента е във фермата на Хадид в Пенсилвания. „Те се чувстват спокойни там. Джиджи иска да предпази бебето си от папараците и фермата е чудесното място за това“. На помощ на родителите идва и майката на Джиджи – Йоланда Хадид. Тя играе ролята на бавачка, която винаги е насреща при евентуални проблеми.

Източникът разкри и малко за живота на Джиджи като млада майка. „Тя е много изморена, но е невероятна майка. Първите седмици ѝ бяха тежки, но не се оплака и много се радва, че най-накрая създаде семейство“. Зейн Малик беше този, който сподели със света щастливата новина, че е станал татко. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik x Gigi Hadid (@zigi.only) on

Бебето се роди на 23 септември, но засега името му все още не е известно.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik x Gigi Hadid (@zigi.only) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари