IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер се обясни в любов на Кейти Пери

15 октомври 2020 08 40

Екссъпругата на Орландо Блум се възхищава на мащехата на сина си

БГНЕС

Кейти Пери беше горещо похвалена от бившата съпруга на Орландо Блум – Миранда Кер. Австралийският супермодел показа публично, че се възхищава на настоящата половинка на британския актьор. Миранда похвали Кейти заради факта, че певицата се е върнала на работа шест седмици след раждането на дъщеря си Дейзи.

35-годишната Пери, която роди първото си дете от своя годеник Блум през август, се появи отново на сцената – като ментор в риалити формата „American Idol“.

37-годишната Кер коментира този факт в Instagram с думите: „Невероятна си, обичам те“.

Феновете бързо забелязаха посланието на изпълнителния директор на KORA Organics и се зарадваха, че двете жени са в толкова добри отношения. Все пак Кейти се явява мащеха на сина на Миранда и Орландо – 9-годишния Флин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Радостни потребители на социалните медии написаха: „И двете сте страхотни жени. Вие сте въплъщение на това, към което едно зряло, разширено семейство трябва да се стреми да бъде. Вашите деца са щастливи, че са заобиколени от толкова много любов и уважение.“

Бившият ангел на Victoria's Secret беше омъжена в продължение на три години за звездата на „Карибски пирати“ от 2010 до 2013 г.

Още преди Блум да срещне Кейти, Миранда се задоми с изпълнителния директор на Snapchat Евън Шпигел (двамата сключиха брак през 2017 г.,) като двойката вече има двама сина – Харт и Майлс.

Пери и Блум започнаха връзката си в началото на 2016 г., като след раздяла през 2017 г., се помириха през април 2018 г.

Наскоро Миранда разкри, че е била голям фен на попзвездата още преди тя да започне романа си с Орландо Блум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари