IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сам и неузнаваем: Джона Хил не иска да се бръсне

26 октомври 2020 10 50

Комикът се раздели с годеницата си Джана Сантос

БГНЕС

Джона Хил спря да се бръсне. Комикът и продуцент, който наскоро скъса с годеницата си Джана Сантос, показа снимка, на която направо е неузнаваем. 

„Винаги се чувствам много уязвим, когато си обръсна брадата. Моля, гласувайте“, написа той, с което прикани американците да отидат до урните на президентските избори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jonah Hill (@jonahhill) на

Откакто актьорът е сам, не само е качил няколко излишни килограма, но и е пуснал дълга руса брада. А с шапката на главата, с която се е снимал, въобще не можем да познаем, че е той. 

Всъщност, холивудската звезда не за първи път експериментира с външния си вид, като не се бръсне. През 2018-а той си пусна дълги коса и брада заради филм с негово участие.  

Звездата от филмите „Внедрени в час“, „Вълкът от Уолстрийт“, „Супер яки“, „Кешбол“ и други, бе сгоден близо година. Според информация на списание People, той вече не живее с приятелката си, с която крояха планове за сватба. Причината за раздялата им обаче не е ясна. 

36-годишният Джона и с 5 години по-младата му половинка обявиха, че са сгодени, през октомври 2019 г., след като се виждаха от август 2018-а. 

Хил рядко споделя снимки за личния си живот в социалните мрежи, като през последните няколко месеца не сме виждали кадри с красивата Джана Сантос. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари