IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly мечтае да създаде семейство с Меган Фокс

16 октомври 2020 10 50

Знаменитостите вече имат общо четири деца

Снимка: БГНЕС

30-годишният Колсън Бейкър, известен още като Machine Gun Kelly, е готов да предложи брак на 34-годишната си любима Меган Фокс веднага след като тя се разведе с Брайън Остин Грийн. Според техни близки, рапърът е толкова влюбен в звездата от „Трансформърс“, че вече планира да създаде семейство с нея.

„Приятелите на MGK никога не са го виждали такъв, той е лудо влюбен в Меган и прекарва по-голямата част от времето си с нея“, каза източник пред HollywoodLife. – Казва, че иска да се ожени за нея и да има дете с нея, говори за това много откровено. Връзката с нея определено го е опитомила, той е съсредоточен върху нея и прави всичко, за да я направи щастлива.“

Бейкър отглежда 11-годишната  си дъщеря Кейси Колсън Бейкър, а Фокс и Грийн имат трима сина – 8-годишния Ноа, 6-годишния Бодхи и 4-годишния Джърни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on


Machine Gun Kelly и  Меган са сериозни един към друг и не могат да се наситят на любовта си. Вече са се запознали със семействата си, включително деца, и това е пълноценна връзка, която може да доведе до много по-сериозни неща. Те са напълно погълнати един от друг“, добави източник, близък до звездите.
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари