IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново сам: Джона Хил развали годежа с Джана Сантос

16 октомври 2020 10 40

Двамата бяха заедно от 2018 г.

Отново сам: Джона Хил развали годежа с Джана Сантос

Още една звездна двойка се разпадна. Оказа се, че Джона Хил е развалил годежа си с любимата му Джана Сантос. 36-годишният актьор („Супер яки“, „Кешбол“, „Внедрени в час“, „Вълкът от Уолстрийт“) се раздели с 31-годишната си половинка една година след годежа, предаде People.

Източници, близки до звездите вече разгласиха новината, докато техните официални представители още не са коментирали ситуацията. Отбелязва се, че влюбените са прекъснали връзката си преди около шест седмици.

За новия романс между двамата се заговори за първи път през август 2018 г., когато Хил бе забелязан в компанията на Джана в Ню Йорк, в родния ѝ град. 
Според последните данни момичето работи като мениджър на марката за красота Violet Gray и всъщност не обича публичността.

Нейната страница в Instagram е частна от много години. Двойката никога не говореше за връзката си и рядко се появяваше на публични места. За годежа им стана ясно само благодарение на техни близки, като малко по-късно за това говори и сестрата на актьора.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill) on

Преди дни актьорът с две номинации „Оскар“ се похвали с впечатляващи резултати за отслабване в Instagram и призна, че се чувства уязвим без брада. И разбира се, Джона призова всички фенове да гласуват на предстоящите президентски избори в САЩ.

 

КоментариКоментари