IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл обясни защо не влиза в социалните мрежи

1 ноември 2020 18 00

Тя не желае да поднови акаунта си в Instagram

БГНЕС

Меган Маркъл е решила да не подновява акаунтите си в социалните мрежи. Няколко месеца откакто тя и съпругът ѝ Хари вече не са кралски особи, двамата нямат потребност да влизат в Instagram, Facebook или Twitter. Това разкри тя в интервю за Fortune.

„Заради това да се съхраня, не съм била в социалните мрежи от много дълго време... Имах личен акаунт преди години, който затворих...“, каза тя и изтъкна, че като херцогиня присъствала в профилите на британското кралско семейство, но всички публикации се правели от специален екип, а не лично от нея. 

По думите на Маркъл, около нея има толкова много хора, които са обсебени от социалните мрежи. Тя е на мнение, че те не бива да управляват живота ни. 

Седнала удобно на своя диван в дома ѝ в Санта Барбара, 39-годишната актриса разказа, че понякога вземането на най-доброто решение за себе си и семейството не е най-популярното. 

“Моята вяра е по-голяма от страха ми“, каза Меган, според която някои хора трудно предприемат нови стъпки в живота си, защото имат прекалено много страхове, които им пречат. 

Маркъл говори и за това колко е важно американците да гласуват на предстоящите избори. 

“Гласът има значение... Осъзнаваш го повече, когато не си в състояние да го упражниш“, каза още тя. По думите ѝ, дори това, че сега говори пред голяма аудитория в интернет, е голяма отговорност. 

Говорейки за майчинството, което доста я променило, съпругата на принц Уилям изтъква, че тя иска да направи света по-добър за малкия Арчи. 

„В същото време съм предпазлива и не искам да излагам семейството си на риск... Опитвам се да бъда много ясна в това, което казвам, за да не ме разберат погрешно...“, коментира още тя. 

Маркъл изтъква, че не би се гордяла със себе си, ако не бъде истинска майка за своето дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари