IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа вбеси последователите си с фотошоп

15 октомври 2020 14 40

Без да иска „отряза“ едното си ухо от снимка

БГНЕС

Андреа за пореден път вбеси своите последователи. Показвайки снимки от почивката си в Бодрум, Турция, тя получи нова порция критика заради използването на фотошоп. 

Певицата, която вече не е с Кубрат Пулев, се е снимала по улиците на курорта с прозрачен комплект със змийски принт. Тя позира с едната ръка на кръста, докато другата е поставила на бедрото. Пръстите ѝ обаче са някак разтеглени, като един от тях пък е по-дебел, най-вероятно заради корекциите, които снимката е претърпяла преди да бъде публикувана.

Друга несполучлива промяна на външния ѝ вид също не убегна на нейните фенове във Facebook. Някои забелязаха, че на кадъра ухото ѝ липсва.  

„Къде ѝ е ухото? Може да не виждам добре, но май го няма“, „На всяка снимка с различно лице“, „Това редно ли е да се публикува?“, гласят част от коментарите. 

Изпълнителката пусна и една снимка по бански, на която лицето ѝ е различно от това на предната ѝ публикация. Застанала по бански на шезлонг на плажа, тя е с несъразмерни ръце и бюст, което също предизвика негативна реакция. 

Въпреки критиките, много почитатели на Андреа я поздравиха за визията и изтъкнаха, че откакто е сама, се е разхубавила още повече. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари