IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи: Мечтаех да бъда баща

16 октомври 2020 09 00

Актьорът разказва за бащинството и брака си пред People

БГНЕС

„Да бъда баща винаги е била моята мечта“. Това разказва Матю Макконъхи, който се появи на корицата на списание People. Оказва се, че снимките за изданието, пред което той говори за бащинството и брака си, са направени от неговите деца. 

„Не мога да се сетя за нищо на този свят, което да е по-важно“, казва той, говорейки за това колко искал да стане баща. 

Холивудската звезда признава, че преди да срещне Камила Алвес, той не изпитвал потребност от това да създаде потомство и просто се забавлявал, излизайки с различни жени. Тя обаче променила начина му на живот изцяло и го накарала да мечтае за дом и семейство. 

50-годишният Макконъхи разкрива как се запознал с бъдещата си жена в нощен клуб през 2006 г.

„От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга жена, определено не съм искал да спя с никоя друга. Не съм искал да имам деца с никоя друга освен с нея“, казва той и изтъква, че двамата никога не са се съмнявали в чувствата си един към друг. 

Макконъхи и Алвес сключват брак през 2012 г., след като няколко години излизат заедно. Днес те се радват на три деца – 8-годишния Ливингстън, 10-годишната Вида и 12-годишния Леви. 

Говорейки за двамата си сина и своята дъщеричка, щастливият татко посочва, че видял в пандемията повече предимства, отколкото недостатъци. Тя му помогнала да прекарва повече време с тях. 

„Най-хубавото нещо на карантината е, че им даде възможност да са по-независими“, казва Матю, който се учудил как децата му бързо намерили какво да правят, за да не скучаят у дома. 

Едно от нещата, с което се захванали всички, е снимането с фотоапарат. Тримата малчугани се запалили толкова, че с удоволствие направили няколко кадъра, които стават за корица на списание. 

„Те преоткриха хобитата си, креативността си и заложби в себе си, които може би нямаше да могат да развият толкова, ако трябваше да ходят на училище“, обяснява той. 

Скоро Матю Макконъхи ще пусне на пазара своята автобиографична книга. В нея той споделя любопитни моменти, свързани с неговото семейство, но и доста от снимачната площадка и пътя му към славата. 

КоментариКоментари