IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След титлата на „Лейкърс“: Снуп Дог с татус, посветен на отбора

16 октомври 2020 08 40

Рапърът си сложи инициалите на Кобе Брайънт

БГНЕС

Снуп Дог си направи поредната татуировка. След като любимият му отбор „Лос Анджелис Лейкърс“ се сдоби със своята 17-а титла, рапърът отиде при своя татуист, за да си поръча татуировка, посветена на триумфа на ЛеБрон Джеймс и неговите съотборници. 

„Както беше обещано...“, казва той в свое видео, споделено в Instagram. В него той е легнал на кушетката и показва как му татуират инициалите на неговия покоен приятел Кобе Брайънт, логото на отбора и трофея от шампионата. 

Новият татус е на дясната ръка на Снуп Дог. Под китката му са двете букви – KB, след което е нарисувана титлата, а върху нея „грее“ логото на тима. 

„Всичко за Лейкърс, всичко за Лейкърс, всичко за Лейкърс“, каза рапърът, докато правят изображенията на ръката му. 

Снуп Дог е един от най-верните фенове на „Лейкърс“ през годините. Освен че не пропуска мачове, той познава лично голяма част от момчетата от отбора. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от snoopdogg (@snoopdogg) на

Рапърът бе близък приятел с Кобе Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер преди няколко месеца. Преди време той зарадва баскетболиста с лимитиран модел кола – в лилаво и жълто, с неговия лик и логото на тима му. 

Дог е от привържениците, които имат най-различни дрехи и аксесоари на „Лейкърс“, като не пропуска да покаже всяка своя придобивка в социалните мрежи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари