IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш отговори на критиците

26 октомври 2020 09 00

18-годишната изпълнителка не се съобразява с никого

Снимка: БГНЕС

Били Айлиш няма да се предаде пред анонимните критици в социалните мрежи. 

18-годишната звезда отговори на хейтърите с няколко публикации в Instagram. По-рано през седмицата потребител в Туитър сподели снимка на Айлиш, на която тя носи потник и къси панталонки, вместо познатите на всички широки дрехи. Коментарът беше насочен към визията на изпълнителката и посочва, че тя изглежда като 30-годишна жена. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʙɪʟʟɪᴇ ᴇɪʟɪꜱʜ ꜰᴀɴꜱ (@billieeilishfans25) on

Не след дълго отговорът на певицата беше ясен. Тя сподели клип, в който минава покрай своите пет награди „Грами“ и намигва към камерата. Посланието е явно – Не ми пука за коментара ти, аз съм се доказала пред хората. И ако това не беше достатъчно, то Айлиш пусна още едно видео, но този път на Чизи Дуру, която говори за стигмата около женските тела. 

„Трябва да започнем да приемаме нормалните визии, ясно?. Не всеки има личен треньор. Коремът е нормално нещо, увисналите гърди – също, особено след кърмене. Социалните мрежи не са истински“, казва Дуру. Много от феновете на Айлиш също се изказаха в нейна подкрепа и нападнаха анонимния критик. „Тя изглежда красиво и най-важното – здрава. Оставете хората да си живеят живота“, казва един потребител.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by billie eilish fanpage (@belleillish) on

Друг добавя, че не бива да се поставят нереалистични стандарти върху жените и техните тела. „Били не заслужава това, както и никой друг. Тя е и винаги ще бъде красива, моля, спрете да я съдите“. Това обаче не е първият път, в който Айлиш се опълчва на хейтърите. Тя го направи и в краткия си филм „Not My Responsibility“, който беше представен в първия ден от турнето ѝ през март.

„Познавате ли ме? Наистина ли ме познавате? Имате мнение за моето мнение, за музиката, дрехите и тялото ми. Някои хора мразят това, което нося, други го обожават. Някои го използват, за да се подиграват на останалите, а другите – за да се подиграват на мен“, казва Айлиш във филма. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billie // Br?? (@here.4.b1ll_) on

През 2019 година тя обяснява решението си да носи широки дрехи. Били споделя, че никога не е искала да бъде твърде видима за света и хората да виждат всяка нейна извивка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари