IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винъс Уилямс хвали снимки на Григор Димитров

16 октомври 2020 17 40

„Шмекерууу!“, пише колегата му Новак Джокович

БГНЕС

Нови снимки на Григор Димитров предизвикаха голям интерес. След като българинът позира до езерото Комо, той получи множество положителни коментари за своята визия. Това го вдъхнови да заснеме още няколко кадъра, на които позира като модел. 

„Шмекерууу!“ (което в превод на български означава „готин“, „сваляч“), написа Новак Джокович под снимка на нашия тенисист, на която той е застанал до ретро автомобил. 
 

Този път Димитров е избрал бяла риза, тъмни дънки и розово сако, които е съчетал с кафяви велурени боти и симпатична бежова шапка на главата. 

„Очаквах този коментар от теб!!!“, коментира хасковлията в отговор на закачливия коментар на сърбина. 

„Стилен както винаги“, „Икона“, „Класика“, пишат неговите последователи по повод снимката. 

Междувременно друга звезда от световния тенис си позволи да определи външния вид на Гришо. Винъс Уилямс, която също е близка с българина, не се стърпя и написа под кадрите от езерото: 

„Не може да си толкова горещ“. 

Григор Димитров, който в момента е на 19-о място в световната ранглиста, си почива в Италия. В началото на ноември той ще участва в Мастърс турнира по тенис в Париж. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари