IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър нападна феновете си

20 октомври 2020 09 00

Изпълнителят ги разкритикува, че навлизат в личното му пространство

Снимка: БГНЕС

Феновете на Джъстин Бийбър може да имат най-добри намерения към него, но изпълнителят не ги иска. В сряда звездата нападна почитателите си, че го притесняват и навлизат изключително много в личното му пространство. Причина за критиката беше фактът, че няколко души бяха поставили палатки пред дома на Бийбър и го чакаха да излезе.

„Как не се усещате, че е напълно некоректно да стоите пред дома ми, да надничате и да ме снимате, когато се разхождам в апартамента си“, пише изпълнителят в социалните мрежи. Съобщението дойде само няколко часа, след като Джъстин спечели награда Billboard за колаборацията си с дуото Dan+Shay и песента „10 000 hours“. 26-годишният изпълнител добави, че домът му не е хотел, а неговото лично пространство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Според някои фенове, Джъстин не е искал да ги нарани, а просто се чувства нервен заради предстоящото си изпълнение в предаването „Saturday Night Live“. Той най-вероятно ще изпее няколко песни от последния си албум, сред които са „Yummy“, „Intentions“ и „Forever“. По-рано през седмицата Бийбър беше забелязан в Лос Анджелис, носейки черна маска и бяла тениска.

Той и съпругата му Хейли наскоро си купиха къща в Бевърли Хилс, която струва 25 млн. долара. Домът разполага със седем спални, десет бани и се разполага на повече от 1000 кв. м. Двамата успяха да избягат от погледите на папараци и фенове, когато посетиха Айдахо и се отдадоха на голф и тенис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Хейли и Джъстин отпразнуваха две години от сватбата си през септември. Двамата направиха две церемонии – една през 2018 и една през 2019 година. Въпреки че все още няма големи дрязги между съпрузите, Хейли сподели, че преди се е притеснявала да целува Джъстин на публично място. 

„Не ми харесваше идеята хората да ме наблюдават в този интимен момент. Фактът обаче е, че се обичаме и няма смисъл да го крием“, казва моделът пред Vogue Italia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари