IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимъти Шаламе коментира връзката си с Лили-Роуз Деп

19 октомври 2020 09 00

„Изпитах чувство на срам.“, сподели актьорът

Снимка: БГНЕС

Тимъти Шаламе стана герой на новия брой на американското списание GQ. В интервю 24-годишният актьор открито говори за снимките с бившата си половинка Лили-Роуз Деп, които се разпространиха из интернет пространството миналата есен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq) on

Тогава младите звезди на Холивуд, които участваха заедно във филма „Кралят“, се наслаждаваха на компанията си в Капри след филмовия фестивал във Венеция.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq) on

Шаламе си спомни за една от онези вечери: „Отидох си да спя онази нощ, мислейки, че това е един от най-хубавите дни в живота ми“, споделя актьорът. – Прекарах целия ден на яхта с човек, когото наистина обичах, и като затворих очи, си помислих, че несъмнено е готино. И когато се събудих, видях всички тези снимки и изпитах чувство на срам.“
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq) on

„И тогава хората започнаха да казват, че това е пиар постановка. PR постановка?! Мислите ли, че бих искал да се появя пред всички вас?“ – възмути се номинираният за „Оскар“ актьор.

През април тази година стана известно, че Тимъти и 21-годишната Лили-Роуз са се разделили. Няколко месеца по-късно актьорът беше забелязан в компанията на Ейса Гонсалес, но романът между двамата не продължи дълго.

Шаламе сподели първо пред британския Vogue, че се е разделил с дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради. Us Weekly също потвърди новината.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари