IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: У дома никога не ми е скучно, но Холивуд ми липсва

20 октомври 2020 17 50

Актрисата говори за домашния живот с Райън Гослинг и двете им дъщери

Снимка: БГНЕС

Ева Мендес се открива пред своите фенове. 

Макар актрисата да предпочита да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите, наскоро тя даде интервю за The Sydney Morning Herald, в което говори за изолацията със съпруга си Райън Гослинг и двете им дъщери Есмералда и Амада. Освен това Мендес за първи път проговори и за възможността да се завърне към холивудската си кариера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes Daily ? (@evamendes.daily) on

„Смятам, че амбицията ми никога не си е отивала, просто се пренесе върху децата ми“, казва тя пред списанието. Добавя, че се възхищава на жените, които могат да вършат повече от едно нещо, но не се смята за една от тях. Според Мендес, животът у дома никога не ѝ е пречил, но с порастването на дъщерите ѝ, тя започва да се чувства излишна и затова иска да се завърне към старата си кариера. 

Ева и Райън Гослинг се срещат през 2012 година по време на снимките на филма „Tha Place Beyond the Pines“. Оттогава двамата са неразделни и се превърнаха в една от любимите двойки на Холивуд. Въпреки че интересът към тях е огромен, те рядко биват хващани от папараците и досега не са показвали дъщерите си пред света. През 2014 година се ражда Есмералда, а две години по-късно семейството посреща и Амада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids) on

Мендес споделя, че у дома никога не е скучно. „Имаме чувството, че ръководим ресторант, чиито гости винаги са пияни, искат всичко на минутата и нямат търпение да им донесем храната“. Тя признава, че с Райън рядко намират време за себе си, защото,  след заспиването на момичетата, им остава време само да почистят къщата и да си легнат. 

Въпреки натоварения график, актрисата признава, че никога не би заменила живота си и всъщност доста се радва на тези моменти. „Когато се чувстваме изморени, винаги си напомняме, че сме всички заедно, че сме добре и това е най-важното в момента“. По-рано през месеца Ева се опълчи на фен, който коментира, че Райън трябва да я изкарва по-често от къщата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan gosling & eva mendes ? (@gosling.mendes) on

„Не, благодаря, добре съм. Предпочитам да съм у дома с мъжа си, отколкото където и да е било по света“.

Мендес разкри и защо не споделя толкова много семейни снимки в социалните мрежи. Тя казва, че дъщерите ѝ ще присъстват в профила ѝ, когато са достатъчно големи, за да дадат съгласието си. Що се отнася до Райън, двамата се чувстват по-добре, когато погледите не са насочени към тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари