IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Адел се оплака в полицията, съсед слушал силно песните на дъщеря му

20 октомври 2020 08 40

„Мислих, че ще ги оцени“, обяснил съседът

Снимка: БГНЕС

Бащата на Адел, който живее в Южен Уелс, Великобритания, не е коментирал гръмко работата на дъщеря си, но сега 56-годишният Марк Евънс привлече вниманието на медиите с оплакването му в полицията. Мъжът повикал органите на реда, тъй като неговият 21-годишен съсед Кийли Фрай слушал твърде силно песните на дъщеря му.

В момента правоохранителните органи се опитват да разрешат този въпрос между двете страни. Журналистите също решиха да се включат в процеса и попитаха Фрай за отношенията му с Евънс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

„Той ме помоли да не пея силно и да не свиря на музикални инструменти. Марк каза, че това се отразява на съня му и че той е много загрижен за това. Бях изключително изненадан, защото съм фен на Адел и през повечето време свиря нейните мелодии и пея нейните песни. Мислех, че ще го оцени и няма да се оплаче “, каза Кийли пред The Sun.

Фрай отбеляза, че сега отношенията им са се влошили толкова много, че се страхува да излезе от къщата. Евънс е напуснал семейството, когато певицата била едва на три години. Майка ѝ Пени Адкинс я отгледала сама.

Въпреки това бъдещата звезда прекарва много време в компанията на баща си и в един момент те се сближават много. Връзката им обаче се влошила силно, когато Марк се пристрастил към алкохола.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари