IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът Джеф Бриджис е диагностициран с лимфома

20 октомври 2020 14 50

Новината съобщи самият той в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Джеф Бриджис потвърди, че е диагностициран с лимфома. 

Легендарният актьор съобщи новината в социалната мрежа Туитър, използвайки думи от незабравимия филм с негово участие „Големият Лебовски“. „Както би казал пичът... Гадостите излизат наяве“, пише Бриджис. Той добавя, че болестта е сериозна, но разчита на страхотен екип от лекари и прогнозите са много добри. „Започвам лечение и ще ви държа в течение за моето възстановяване“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bridges (@thejeffbridges) on

Малко по-късно той благодари на семейството и приятелите си за подкрепата, която са му оказали през този труден период. Също така Джеф се обърна и към феновете, изказвайки благодарности за молитвите и добрите пожелания, които са му изпратили. Въпреки тежката диагноза, носителят на „Оскар“ не забрави да напомни на последователите си да гласуват на предстоящите президентски избори. Той заяви, че гласът на всеки е важен и промяната лежи на плещите на целия народ. 

Само няколко часа, след като новината обиколи интернет, много от колегите на Бриджис изказаха своята подкрепа. Патриша Аркет, Кати Грифин, Джордж Такеи и други заявиха, че болестта няма шанс срещу актьора и всичко ще бъде наред. Режисьорката Одри Юел сподели, че нейният годеник също е бил диагностициран с лимфома и много добре разбира какво е чувството. „Знам, че диагнозата рак никога не е добра, но тази форма може да бъде победена“, добавя тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bridges (@thejeffbridges) on

През 2019 година Джеф беше награден с наградата „Сесил Демил“ за цялостен принос по време на церемонията „Златен глобус“. По време на благодарствената си реч той благодари на известното си семейство, включително и на баща си Лойд Бриджис. 

Джеф Бриджис е известен с ролите си във филмите „Лудо сърце“, „Големият Лебовски“, „Трон“, „Непреклонните“ и „Невероятните Бейкър бойс“, където участва заедно с брат си Бо Бриджис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bridges (@thejeffbridges) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари