IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър откровено за преследването от папараци и връзката си с Бен Афлек

26 октомври 2020 10 30

Актрисата говори за болезнената гоненица, продължила години наред

Снимка: БГНЕС

Звездите в Холивуд постоянно биват преследвани от папараците. Това сякаш е вписано в обявата за работа и всеки актьор трябва да е подготвен за него. Понякога обаче нещата излизат извън контрол и папараците могат да причинят доста проблеми на звездите. 

Дженифър Гарнър много добре разбира, че преследването е част от бизнеса, но не иска това да влияе зле на децата ѝ и техния живот. В ново интервю с Кели Кариган актрисата споделя доста детайли за фотографите, които постоянно са следвали нея, тогавашния ѝ съпруг Бен Афлек и трите им деца – Вайлът, Серафина и Самюел. Гоненицата е продължила всеки ден в период от 10 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

„Имаше поне 6 коли, а понякога дори 20 пред нашата къща, пред училището на децата и пред офиса на педиатъра ни. Молихме ги да не ни снимат, когато детето ни е болно, но никой не ни чуваше“, казва Гарнър. 

Звездата добавя, че обществото не трябва да се интересува от „глупавите проблеми на известните“, защото всъщност това са неща, през които преминава всеки един обикновен човек. Според нея, границата между професионални отношения и преследване е много малка и доста често бива нарушавана. 

Дженифър споделя, че фотографите са били толкова нахални, че постоянно са правили нарушения на пътя и дори са предизвиквали катастрофи. „Аз минавам на жълт светофар, а зад мен 15 коли ме следват и минават на червено без дори да им мигне окото“. Затова група от известни родители, водена от Хали Бери, започва да се бори с папараците и завежда дело за тормоз. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

През 2013 година Бери дава показания пред адвокати в Калифорния, подкрепяйки закон, който да криминализира преследването и снимането на деца без позволението на родител или законен настойник. По време на среща с местните власти Дженифър казва, че дъщеря ѝ, която тогава е била на 5 години, е изнесла реч на тема „Какво е да бъдеш дете и към теб постоянно да има насочени камери, които да преследват майка ти, да тичат след теб, когато ходиш на училище и да плашат другите деца“. 

„Страх ме е от тях. Приличат на пистолети“, казало тогава момичето.

През септември тази година губернаторът на Калифорния Джери Броун подписа закон, който, според Дженифър, ще направи огромна промяна. Въпреки по-голямата защита от инвазията на папараците, актрисата признава, че все пак е развила лична връзка с някои от тях. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

„Мразя това, което правят, но някои от тях са били с мен от дълго време. Преследват ме от 15 години. Един от тях ми каза, че обожава децата ми и ме уважава“. Звездата добавя, че фотографите я познават по-добре от всеки, защото ходят с нея на всяко едно място, виждали са я бременна, как се грижи за децата си и дори как плаче. 

48-годишната звезда се връща назад и си спомня за 10-годишния си брак с Бен Афлек, описвайки раздялата им през 2015 година като „сбъднато пророчество“, което медиите са чакали с нетърпение. „Ако връзката ти с някого стане сериозна, веднага се започва залагането за годеж. И сякаш ти искаш да се сгодиш, за да може да се спре целият този интерес към теб и семейството ти“, казва Дженифър. Тя добавя, че след като всичко се успокои и дадена двойка се ожени и има деца, започват слуховете за проблеми във връзката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EL SPIN-OFF DEL CINE (@elspinoffdelcine) on

Близката среща на Гарнър с всичко това я е научила да пази личния си живот и да лимитира достъпа на медиите до него. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари