IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър се превъплъти в известната си героиня по случай Хелоуин

21 октомври 2020 17 50

Актрисата събра колеги за добра кауза

Снимка: БГНЕС

Звездите от култовата комедия на ужасите „Фокус-мокус“, излязла на големите екрани през 1993 г., отново влязоха в образите на своите герои – сестрите Сандерсън. Бет Мидлър публикува в Instagram снимка със Сара Джесика Паркър и Кейти Наджими по време на дългоочакваното събиране. Актрисите се подготвят за специален проект, посветен на Хелоуин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bette Midler (@bettemidler) on


„Трите ви любими вещици – Сара, Кейти аз – ще се върнат само за една вечер на 30 октомври! „Намирането на сестрите Сандерсън“ е най-доброто изживяване за Хелоуин след Hocus Pocus и [Candy] Reeses Pieces “, пише Мидлър в описанието на публикацията, предизвиквайки вълна от носталгия в мрежата.

Феновете изразиха надежда за заснемането на продължението на известната продукция, но, уви, събирането на звездите беше замислено изключително като част от благотворителното събитие Hulaween, което тази година ще се проведе във виртуалното пространство и ще събере пари в подкрепа на New York Restoration Project, организация с нестопанска цел, която облагородява Ню Йорк.
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари