IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет II разочарована: принц Хари и Меган Маркъл отново ще игнорират кралското семейство

27 октомври 2020 09 00

Кога кралицата ще види Арчи?

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще пропуснат тазгодишното традиционно кралско събиране в Сандрингам по случай зимните празници. Експертът и хроникьор на британските монарси Кейти Никол каза пред Vanity Fair, че принц Хари и Меган Маркъл искат да отпразнуват Коледа в собствения си дом в Монтесито, Калифорния, който е на стойност близо 15 милиона долара.

Кейти е сигурна, че решението на внука ѝ ще „разочарова“ Елизабет II, която не е виждала правнука си Арчи от една година. Последният път Хари и Меган блеснаха в Лондон през март, но по това време техният наследник беше от другата страна на океана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

 Съпрузите обаче не искат напълно да лишат кралицата от комуникация с бебето. Отбелязва се, че херцозите ще пристигнат в Обединеното кралство няколко дни след Коледа. Вярно е, че според карантинните правила те ще прекарат две седмици в самоизолация в своята вила във Фрогмор.

Миналата Коледа Хари и Меган също прекараха далеч от кралското семейство. Двойката избяга в Канада, където, както се оказа няколко седмици по-късно, подготвяха план за бягство в Северна Америка. 

Като се има предвид, че процесът срещу Маркъл и британски таблоид ще започне в Лондон на 11 януари, възникват съмнения, че при планирането на пътуване до Великобритания херцозите на Съсекс  ще имат време и за семейството. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари