IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои знаменитости превърнаха маските за лице в моден аксесоар?

30 октомври 2020 10 30

Вижте звездите с най-модерна защита срещу COVID-19

БГНЕС

Маските не са аксесоар, който искаме да носим, но така или иначе, сме задължени да го правим, от отговорност за нашето здраве и за това на околните. Маските за лице не са измислица – научно доказано е, че намаляват риска от разпространение на коронавируса във времена на пандемия. А знаменитостите, независимо дали ги харесвате или не, имат силата да влияят на феновете си да правят това, което се счита за правилно.
Но това не означава, че те трябва да изглеждат скучни, докато го правят!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Много знаменитости се обърнаха към своите любими дизайнери, които пък им създадоха вълнуващи и стилни опции за носене, както за ходене по улицата, така и за снимка в социалните медии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Някои звезди заложиха на шарени маски, които са стилно съчетани с тоалета им, а други решиха да изпращат невербални послания към своите фенове, именно чрез маските си. Напоследък, с наближаването на изборите за президент в САЩ, все повече звезди избират маска, агитираща почитателите им да гласуват, като Джулия Робъртс.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Има много примери за известни личности, които носят страхотни маски – хем интересни, хем готини, хем в унисон с времената, в които живеем.
Сред тях са Лейди Гага, Майли Сайръс, Ариана Гранде, Дженифър Лопес и др.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Дори Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън започна да съчетава маската си със своите тоалети. Червената маска на тенис звездата Рафаел Надал, наричан още тореадорът, с която той се появи на награждаването на Ролан Гарос, също натрупа много фенове.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари