IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж показа сина си

23 октомври 2020 10 50

Сподели снимка по случай годишнината ѝ от сватбата

БГНЕС

Ники Минаж показа сина си за първи път. Певицата сподели негова снимка в Instagram, а повод за това е годишнината от сватбата ѝ с Кенет Пети. 

„Честит юбилей, любов моя“, пише към публикацията. 

Разбира се, като много известни личности, рапърката не показва все още лицето на 3-седмичното си бебе. Ето защо тя е снимала малкото му краченце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

Ники Минаж и нейният любим сключиха брак преди година, но тогава никой не разбра за сватбата. Едва след това певицата сподели видео, в което двамата носят бейзболни шапки с надписите „Булка“ и „Младоженец“. 

Рапърката успя за известно време да скрие и щастливата новина, че очаква бебе. Заради пандемията, тя потвърди официално, че ще става майка през юли. 

Наследникът на Ники Минаж проплака на 30 септември, а изпълнителката разкри неговия пол едва миналата седмица. 

„Толкова съм благодарна и влюбена в сина си. Лудо влюбена. Любимото ми момче в цял свят“, написа рапърката в социалната мрежа и благодари за пожеланията, които е получила по случай раждането на бебето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

Малко след като Минаж вдигна сватба, обяви, че иска да се оттегли за известно време от сцената и да се фокусира върху своето семейство. Сега, когато люлее сина си на ръце, може да се вдъхнови за създаването на нови парчета, надяват се нейни последователи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари