IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян на 40, а журналисти изчислиха колко тежи

22 октомври 2020 17 50

Звездата спазва диета и спортува ежедневно

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян навърши на 21 октомври 40 години. В чест на годишнината тя реши да пусне нова колекция бельо за отслабване на Skims, която да съвпада с важната дата. Риалити звездата обяви пускането на продукта в Instagram и призна, че самата тя носи размера M. Размерите на Skims започват от XXS и завършват с 4XL.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Журналистите изчислиха, че при ръста на Ким от 160 сантиметра и такива обеми тя трябва да тежи 54 килограма. Това са добри цифри за майка на четири деца. За да поддържа форма, тя редовно спортува и става да тренира в шест сутринта, а също така спазва диета с високо съдържание на протеини.

Що се отнася до фитнес упражненията ѝ, Кардашян и нейният треньор Мелиса Алкантара  тренират заедно от 6 часа сутринта шест дни в седмицата и всяка сесия трае поне час. Звездата вдига тежести, но не е кардио кралица, поне така смята Алкантара. Треньорът даде интервю за Women’s Health. Тя каза, „85% от нашите тренировки са тренировки с тежести, а останалите 15 са кардио.“

 Подобно на много треньори, те се фокусират върху една или две части на тялото на ден. Така например, в сряда тя може да работи за гърдите и трицепсите си, а четвъртък може да се върне и към бицепсите. Тя също посвещава един ден изцяло на корема. Някои от нейните упражнения са повдигането на краката в легнало положение.

На рождения си ден Кардашян определено няма да се ограничава в ястията. Запознати съобщават, че Ким, заедно с близки приятели и семейство, ще отлети с личен самолет до затворен остров в началото на следващата седмица, за да отпразнува годишнината си. „Дестинацията се пази в строго пазена тайна за безопасността на звездите“, каза източник на Page Six.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари