IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роуз Уесли, съпругата на Кит Харингтън, проговори за бременността

22 октомври 2020 17 40

Двамата актьори се подготвят за раждането на първото им дете

Снимка: БГНЕС

Преди почти месец 33-годишната Роуз Лесли обяви бременността си в стилна черно-бяла фотосесия за списание Make. За звездата от „Игра на тронове“ и нейния съпруг (и съзвезда) Кит Харингтън, бебето ще бъде първородното. Двойката рядко говори за личния си живот, но наскоро бъдещата майка сподели мислите си за промените в живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billie Scheepers Photography (@billiescheepersphotography) on

 „Радвам се от предстоящото попълнение и очаквам с нетърпение да се срещна с новия член на нашето семейство!“ – призна Роуз в ново интервю за New York Post.

Актрисата разказа и за краткото пътуване до Гърция, което двамата с Кит са направили след облекчаване на карантинните мерки на фона на пандемията от коронавируса.

„Гръцкото слънце беше страхотно. Но аз съм много бледа. Винаги нося слънцезащитен крем, а съпругът ми почернява. Затова, когато излизаме на почивка, той се пече на слънце като гущер, а аз сядам под чадър“, споделя Лесли.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари