IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как приятелката на Кристиано Роналдо конкурира Ким Кардашян?

24 октомври 2020 13 30

Джорджина Родригес залага на апетитните си задни части, за да печели последователи в социалните медии

БГНЕС

Ким Кардашян от години е считана за звездата с най-горещи задни части. След като риалити звездата се появи на звездния небосклон, дори дупето на Дженифър Лопес спря да бъде широко коментирано. Все пак, да не забравяме, че Джей Ло беше първата знаменитост, която наложи латино формите тип „пясъчен часовник“, отново за актуални, след като през 90-те години бяха на мода жените с моделска визия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

След Джей Ло и Ким Кардашян, звездата която набира популярност заради апетитното си дупе, е прекрасната годеница на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес. Красивата брюнетка редовно заслепява последователите си в Instagram със снимки на сексапилните си задни части.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Горещата 26-годишна Джорджина обича да се снима в гръб или в пози, които разкриват завидните ѝ активи.

Испано-аржентинският модел успя да се превърне в инфлуенсър в социалните медии не само заради това, че разкрива детайли от идиличния си живот с футболната звезда, но и заради сензационните си извивки. Джорджина е биологична майка на най-малкото дете на Роналдо – Алана, но се грижи и за другите три деца на звездата на Ювентус, които са родени от сурогатна майка – 11-годишният Кристиано Джуниър и 3-годишните близнаци Ева и Матео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Родригес вече има впечатляващите 21,1 милиона последователи в Instagram и макар да е далеч от 189-те милиона последователи на 40-годишната Ким, пак може да се каже, че ѝ диша във врата.

Феновете на Джорджина са убедени, че има поразителни прилики между нейния стил и този на съпругата на Кание Уест.

Джорджина и Кристиано живеят в Торино, Италия, а наскоро подкладоха слуховете, че са се сгодили, след като тя публикува видеоклип, на който с любимия ѝ танцуват на под, покрит с розови листенца.

Неотдавна Джорджина призна, че с Роналдо са неразделни и по отношение на фитнес тренировките. Двамата с него редовно тренират заедно. Моделката призна неотдавна пред едно португалско списание, че първоначално се е срамувала да тренира със супер атлет като Кристиано, но постепенно той се е превърнал в най-голямото ѝ вдъхновение и мотивация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Джорджина често споделя в Instagram свои тренировъчни видеоклипове, на които се вижда как успява да поддържа завидните си извивки – с помощта на ластици за съпротивление, с клекове, джогинг, балет и др.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари