IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия показа сина си за първи път

26 октомври 2020 17 40

Рапърката обяви, че се е разделила с бащата на бебето

БГНЕС

Иги Азалия, която преди няколко месеца изненада феновете си, обявявайки, че е родила момче (без дори да е споделяла, че е бременна), показа за първи път бебето си. Рапърката качи две очарователни снимки с малкия Оникс в профила си в Instagram. Сладкото личице на тъмнокосото бебе на Азалия умили нейните фенове.

В същото време австралийската рапърка използва момента, за да обяви, че се е разделила с бащата на сина си и че го отглежда като самотна майка. Също така, по-наблюдателните фенове са забелязали от този пост, че Иги е избрала за сина си името Оникс – наименование на скъпоценен камък, за да бъде в унисон с нейното истинско име, което е Аметист.

Макар Иги да не разкрива кой е баща на бебето ѝ, според слуховете това е колегата ѝ – Playboi Carti. Той обаче беше арестуван на 2 април по обвинения за трафик на наркотици, нещо което тя все още не е коментирала публично. Според слуховете двамата са започнали романтичните си отношения за първи път през септември 2017 г., но връзката им не е била твърде сериозна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Иначе от кадрите с малкия Оникс се вижда, че Иги се е възстановила напълно след раждането, за което се счита че е било някъде в края на април. Тя изглежда секси в черните си тоалети, а гримът ѝ е безупречен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари