IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел за първи път коментира екстремното си отслабване

27 октомври 2020 14 30

Това, което виждате сега, е половината, която избрах, пошегува се певицата

Снимка: БГНЕС

След развода звездата Адел напълно промени визията си, като учуди многото си фенове с бързото сваляне на килограмите. Преди дни 32-годишната певица стана водеща на Saturday Night Live.

Тя се появи в прекрасен черен тоалет, внимателно се подготви за програмата и я започна с монолог, в който за първи път говори за отслабването си. Изпълнителката, известна с доброто си чувство за хумор, нямаше как да не иронизира себе си по тази тема.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

„Знам, че сега изглеждам съвсем различно в сравнение с последния път, когато ме видяхте. Всъщност, поради всички ограничения и забрани, свързани с режима на самоизолация, трябваше да пътувам леко. И взех със себе си само половината от себе си. Това, което виждате сега, е половината, която избрах“, пошегува се звездата.

Певицата разказа, че не е в предаването като музикален гост, за разлика от предното си участие, тъй като новият ѝ албум все още не е готов и няма какво ново да изпълни. Тя допълни, че би ѝ дошло в повече хем да е певица, хем водеща.

Феновете подкрепиха любимата си изпълнителка, придружавайки нейния монолог с бурни аплодисменти, а в социалните мрежи получи много положителни коментари.

Припомняме, че Адел започна да говори за бързото отслабване през 2019 г. след развода със съпруга ѝ Саймън Конеки. Медиите съобщиха, че звездата е на специална протеинова диета и се занимава активно със спорт.


 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари