IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит се снима по бельо на 63, но защо?

28 октомври 2020 08 30

Кадърът на 63-годишната актриса има важно послание

БГНЕС

Мелани Грифит привлече вниманието на последователите си в Instagram, позирайки по бельо. Холивудската звезда публикува няколко кадъра от своята баня не за да се похвали с фигурата си, а за да припомни, че октомври е Месец за информираност за рака на гърдата. 

63-годишната актриса, която сякаш не остарява, е седнала на ваната, като носи розови бикини с висока талия и сутиен. На главата ѝ пък има хавлиена кърпа. С тях тя моли феновете си да си купят същия модел, като част от продажбите ще отидат за лечение на жени, болни от рак на гърдата. 

„Уау, Мелани. Правиш всичко да изглежда прекрасно. Добра кауза. Ще поръчам. Благодаря ти, красива“, написа почитателка на Грифит под публикацията ѝ. 

Преди години Мелани Грифит бе диагностицирана с лимфон и затова често говори за своето лечение пред медиите. През 2009-а тя претърпя операция за отстраняване на базално-клетъчен карцином на лицето, който се смята за най-честата форма на рак на кожата в САЩ. 

„Това не е нещо, което сте поискали. Това не е нещо, което получавате, защото сте направили нещо лошо“, разказва тя за своя рак пред изданието Survivor Net.

След  като актрисата се подлага на химиотерапия заради неходжкиновия лимфом, който ѝ откриват, влиза в ремисия и е добре в продължение на осем години. След това обаче научава, че има тумор в тънките черва, което налага да ходи отново на химиотерапия и да се оперира. 

Грифит посочва, че за да не се разстрои психически, тя избягвала да чете за диагнозата си в интернет. Дори в един момент плачела и викала, което ѝ действало доста успокояващо. 

2017 г. е доста тежка за Грифит, когато лекар ѝ съобщава, че ракът на кожата отново се е върнал. Това налага спешна интервенция за премахване на раковите клетки. Година по-късно актрисата обясни в Instagram колко е важно да се предпазваме от слънцето и да проверяваме по-често състоянието на кожата. 

„Използвайте слънцезащитен крем. Огледайте се за вашия дерматолог. Ако нямате такъв, потърсете го или отидете до най-близката клиника, за да поискате да се тествате“, изтъкна тя. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари