IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 40: Ким Кардашян показа невероятно тяло

27 октомври 2020 17 40

Риалити звездата избяга в тропиците след рождения си ден

БГНЕС

Преди няколко дни, на 22 октомври, Ким Кардашян навърши 40 години. Очевидно след рождения си ден риалити звездата е заминала на тропически остров, подарявайки си заслужена почивка. Според PageSix Ким изобщо не е правила тържество за юбилея си, а е отлетяла с частен самолет за острова, в компанията на най-близките си приятели и роднини.

Ким и по-голямата ѝ сестра Кортни Кардашян (на долната снимка) споделиха няколко снимки от почивката в своите Insta Stories.
Риалити звездите не разкриват къде точно са заминали, но от белия пясък, синьо-зелената вода, девствените плажове и изобилието от палми, можем да предположим, че това е идилична тропическа дестинация, като най-вероятно става въпрос за малък частен остров в Карибския басейн.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ким сподели четири прекрасни снимки по бански и написа под тях: „Това са 40!“. На кадрите се вижда, че невероятната фигура от вида пясъчен часовник на брюнетката е в топформа.

На кадрите сексапилната Ким носи бански в телесен цвят от две части, огледални слънчеви очила и кафяв шал на Louis Vuitton на главата си. Дългите ѝ нокти пък са лакирани в неоновожълт цвят.

Ким е майка на четири деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм от брака си с Кание Уест. Последните месеци не бяха леки за риалити красавицата. Според слуховете тя е преживяла сериозни проблеми в отношенията си със своя съпруг по време на карантината и дори е мислила за развод. В момента нещата в семейство Уест са се нормализирали и Ким очевидно отново се радва на живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney kardashian photos!! ? (@kourtneykuwtk) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )