IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Кейт Бекинсейл скъса с младото си гадже?

28 октомври 2020 10 40

Близък до звездата разказва

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни стана известно, че Кейт Бекинсейл се е разделила с младото си гадже. Британският таблоид The Sun обяви раздялата на 47-годишната звезда и 23-годишния Гуди Грейс, който е малко по-голям от дъщерята на актрисата.


Бившите влюбени и медиите не съобщават причините за раздялата, но източници, близки до звездата разказват. „За Кейт тази връзка не беше много важна. Тя обаче е благодарна на партньора си, че е бил до нея по време на режима на самоизолация“ – сподели източник, близък до Бекинсейл. Той добави, че Грейс е „твърде млад и следователно има различни приоритети от Кейт и тя приема напълно този факт“.

За първи път за връзката между Гуди и Кейт се заговори през април тази година. Тогава двойката беше забелязана за първи път публично. Романът на актрисата беше подложен на постоянни критики, явно заради голямата разлика във възрастта, но Кейт неведнъж даде да се разбере, че не ѝ пука ни най-малко.

Кейт Бекинсейл не за първи път излиза с по-млади мъже. Тя имаше връзка още с Пийт Дейвидсън.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари