IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон се сгоди след тримесечна връзка?

28 октомври 2020 08 40

Истина ли е – звездите още не са коментирали

Снимка: БГНЕС

Зак Ефрон съвсем скоро може да се сбогува с ергенлъка.  В началото на лятото 33-годишният актьор се срещна с 25-годишната сервитьорка и амбициозен модел Ванеса Валадарес. Двойката почти веднага започна връзка, а Зак вече мисли да се премести от САЩ в Австралия, където живее новата  му половинка.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☥ ??????? ?????????? ☥ (@_is_ness) on

Връзката на двойката се развива толкова бързо, че според слуховете Зак вече е направил предложение за брак на избраницата си. Ефрон купи пръстен, който специалисти са изработили по личната му скица. Звездата го подари на Ванеса на парти, което се състоя преди дни.

„Беше невероятно романтично. Никой от тях все още не е говорил за това събитие, но няма съмнение, че това е бил неофициален ангажимент“, заяви източник, близък до звездите пред Woman's Day.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

Източникът също така отбеляза, че за няколко месеца двамата са се сближили невероятно бързо.

„Те са много отдадени един на друг. Влюбените говорят за брак, деца и дори си избират имената. Това е много сериозна връзка “, споделя източникът.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари