IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които се учат и израстват от разделите си

28 октомври 2020 17 30

Тези знаци извличат най-полезното за себе си от грешките си в любовта

Istock

Някои зодии не могат да приемат лесно раздялата в романтичен план. Те дълго време ближат любовните си рани, а разбитото им сърце понякога си остава на парчета за цял живот. Други зодиакални знаци пък са точно обратното – приемат раздялата с грация, възстановяват се бързо от неуспешните връзки и дори израстват емоционално след тях.

За тях обвързването трябва да носи щастие, ако ли не – те предпочитат да продължат напред. Те никога не се чувстват изоставени или отчаяни.

Ето и защо:

Рак

Раците имат своя собствена теория за чувствата. Особено що се отнася до любовта, те са доста придирчиви. Тези хора имат силна интуиция и знаят кога и колко емоции трябва и си заслужава да вложат в дадена връзка. Когато влязат в сериозни отношения, те се опитват да дадат всичко от себе си, за да са успешни. От друга страна, ако партньорът им си тръгне, те няма да се опитват да го спрат. Независимо дали им се плаче, или не, те ще продължат живота си сами, с надеждата, че ще срещнат някой по-подходящ. Ако бившият им поиска да се върне при тях, те просто ще откажат – Ракът няма да допусне втори път да бъде наранен.

Дева

Девите са популярни като перфекционисти. Именно затова те почти не се влюбват (трудно намират достоен партньор), но когато го направят, обичат силно. В резултат на това те трудно преодоляват раздялата, но с течение на времето осъзнават, че са научили много от неуспешната си връзка. Девата е знакът, който най-умело успява да се отблъсне от дъното, когато падне там. Това е и в емоционален план. Девите анализират много нещата в живота си и знаят, че щом раздялата се е случила, значи е била наложителна. Те намират подходящ начин да се отпуснат и да се задълбочат в друга сфера от живота си, загърбвайки любовните неволи.

Козирог

Козирогът знае как да съхрани чувствата и сърцето си. Той трудно и рядко изразява на глас истинските си емоции. Именно затова, дори току-що скъсалият с половинката си Козирог, няма да ви изглежда съкрушен. Хората от този знак избират партньорите си доста внимателно. Те са много търпеливи и дори издръжливи, но ако видят, че връзката им не върви, те постепенно се отдръпват. Колкото и тежко да им е вътрешно, те си дават сметка, че понякога раздялата е преодолимо зло, в името на по-добро бъдеще. Практичният Козирог не прави нещата половинчато. Ако се е разделил с даден човек, няма да се опитва да си го върне обратно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари