IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей разкри как се казва 10-месечният ѝ син

29 октомври 2020 10 50

Звездата роди в края на миналата година

БГНЕС

В края на 2019 г. Ан Хатауей стана майка за втори път. Тя и съпругът ѝ Адам Шулман имат още един син. Актрисата обяви за попълнението на семейството в социалните мрежи, но така и не разкри името на наследника.

Източници разказват, че малкият се казва Джак, но слуховете дълго време не бяха потвърдени. И ето че съвсем скоро звездата разкри името на детето за радост на феновете ѝ.

„Сега имам прекрасно момче, което е на почти 11 месеца – сподели актрисата в шоуто Live with Kelly and Ryan, обсъждайки филма „Вещици“ – бях бременна, когато снимах, така че технически той участва във филма“, сподели още тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Актрисата бе попитана как децата ѝ се разбират помежду си. „Няма разбиране, само любов – призна Хатауей – Сега Джак е достатъчно голям, че да може да се боричка и това добави нов елемент в техните взаимоотношения. И това е много мило“, допълва звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари