IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер се пошегува със себе си: Вече не съм на 18

29 октомври 2020 10 40

Певицата пробва уменията си на хита на Cardi B и Megan Thee Stallion

Снимка: БГНЕС

Никол Шерцингер коментира спортния си хъс в социалните мрежи. Въпреки факта, че 42-годишната звезда от Pussycat Dolls  със завидна редовност поддържа фигурата си и радва феновете със зашеметяващо тяло, самата тя не вярва, че е толкова добра, колкото преди 24 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Никол Шерцингер реши да участва в популярното танцово предизвикателство на провокативния хит WAP, но осъзна, че годините ѝ вече са в повече.
Тя публикува забавен видеоклип, в който опитът ѝ да повтори движенията на флашмоба е прекъснат, след което глас на заден план казва: „Вече не съм на 18“. 

Феновете на певицата побързаха да поспорят: „Никол очевидно клевети себе си! Просто погледнете нейния грандиозен леопардов принт, който подчертава тонизираната ѝ фигура – по-добре да не мислите за мотивация“.

Нейният любим Том Еванс, който е със седем години по-млад от изпълнителката, помага на Шерцингер да остане в перфектна форма. Влюбените често спортуват заедно (а по време на карантина нямат друг избор) и демонстрират в социалните мрежи фрагменти от горещите си тренировки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари