IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Джеймс мистериозно коментира слуховете за аферата ѝ с Крис Евънс

29 октомври 2020 14 40

Били ли са заедно лятото?

Снимка: БГНЕС

Били ли са заедно Лили Джеймс и Крис Евънс? Известните актьори предизвикаха слухове за романс между тях в началото на юли, когато папараците ги забелязаха на среща в Лондон. Няколко дни по-късно 39-годишният Крис Евънс и 31-годишната Лили Джеймс се срещнаха в парка, за да хапнат сладолед, а няколко месеца по-късно източници обявиха раздялата на звездата от „Имението Даунтън“ с приятеля ѝ Мат Смит.

После Лили беше хваната в нежна прегръдка с друг актьор, 51-годишния Доминик Уест, който от дълги години е щастливо женен за Катрин Фицджералд (двойката има четири деца). На фона на разгорещената драма Джеймс дори отмени част от пресконференцията, посветена на филма ѝ „Ребека“.

Наскоро в мрежата се появи интервю на актрисата за The Guardian, записано преди връзката ѝ с женения мъж да стане публична. Лили беше попитана за състоянието на връзката ѝ с Крис Евънс и тя призна, че е прекарала цялото лято в лондонския си дом съвсем сама: чела стихове на глас и гледала филми.

На уточняващия въпрос на журналистката дали е била сама през цялото лято, Джеймс многозначително отговори с „закачлива усмивка“: „Няма коментар... Не мога да призная, че съм нарушила закона, нали знаеш.“
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари